Daiana Prodan, fostă concurentă a emisiunii TV „Insula iubirii”, a dat lovitura: ea și-a anunțat fanii de pe TikTok că a primit rolul principal într-un serial ce va apărea pe Netflix, dar fără a putea oferi și alte detalii.

Într-o înregistrare live pe rețeaua de socializare, Daiana a anunțat că va interpreta un personaj pe nume Lexa, într-o producție plină de scene de acțiune, scrie cancan.ro.

„Da, am luat rolul. Nu pot să vă spun mai multe, pot să vă spun că este un serial pe Netflix cu mașini și pot să vă spun că mă cheamă Lexa în serial. Este un serial românesc și am luat rolul principal”, a declarat Daiana.

Pe de altă parte, tânăra originară din Zalău locuiește în continuare în Oradea, însă singură, pentru că, după încheierea emisiunii, s-a despărțit de iubitul ei Rareș Petre.

Cei doi au venit împreună din Thailanda, la finalul emisiunii de la Antena 1 spunând că vor să rămână un cuplu. De asemenea, în această vară au fost împreună în vacanță în Grecia, dar ulterior ceva s-a întâmplat, iar relația s-a rupt.

Motivul despărțirii nu a fost anunțat de niciunul dintre cei doi și, de altfel, nici n-au vorbit public despre faptul că nu mai sunt un cuplu. Cancan.ro scrie însă că, după întoarcerea acasă, aceștia ar mai fi urmărit imagini din emisiune și s-ar fi certat iremediabil.

Daiana i-ar fi cerut lui Rareș să se mute din apartamentul din Oradea în care ei stăteau în chirie și, mai scrie sursa citată, acesta nu s-ar fi împotrivit.

Odată cu participarea la Insula Iubirii, Daiana Prodan a căpătat multă popularitate în mediul online. Tânăra, care lucra într-un local din pasajul Vulturul Negru, a ajuns să fie urmărită de peste 100.000 de persoane doar pe Instagram. De asemenea, este constant live pe TikTok, iar internauților le place să comunice cu ea.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!