La Crişul Shopping Center ai acum mai multe motive să te bucuri de cumpărături!

Te aşteptăm cu reduceri atractive în magazine în perioada 20 martie – 15 aprilie, iar iepuraşul de Paşte vine acum cu vouchere de cumpărături!

Completează talonul de tombolă oferit de magazinele participante la această campanie şi poţi câştiga unul dintre cele 10 vouchere de cumpărături în valoare de 150 lei fiecare.

În perioada 20 martie - 15 aprilie, îţi răsplătim fidelitatea, fă-ţi cumpărăturile de Paşte în magazinele din incinta centrului comercial şi intră în cursa pentru cadourile oferite de Iepuraş.

Cumpără produse de minimum 100 lei pe un singur bon de casă, completează talonul de tombolă oferit de magazinele participante la această campanie şi pune-l în urna amplasată la parterul centrului comercial.

Păstrează bonul fiscal aferent, în baza căruia ai primit cuponul pentru tombolă, deoarece va trebui să ni-l prezinţi, aceasta fiind o condiţie obligatorie în vederea primirii premiului.

Magazinele participante la această campanie care te aşteaptă cu reduceri atractive sunt: TABU Beauty Studio, Jolidon, Cristian, RENO, THYA Fashion, Gemma Lux, Vlady's, Shoe Land, Daciana, PEPCO, Desidea, Naturisse, Ediffice Bijou, Beurer şi Smart Clean.

Consultă Regulamentul campaniei şi lista reducerilor disponibile în magazine: https://crisul.ro/ce-ne-aduce-iepurasul/

Din luna aprilie programul centrului comercial este:

L-S: 10:00-21:00

Duminica: Închis

Programul pentru perioada Sărbătorilor Pascale este:

- 14 aprilie - 10:00 - 21:00

- 15 aprilie - 10:00 - 17:00

- 16, 17 aprilie - Închis

Te aşteaptăm cu drag la cumpărături!

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!