Prezența camerelor de supraveghere nu descurajează hoții. Este concluzia care poate fi trasă după ce din rezervorul unui buldozer care lucrează la amenajarea unui centru de colectare gratuită a deșeurilor într-un sat al comunei bihorene Pomezeu a dispărut toată motorina.

Furtul a fost sesizat luni de către muncitorii unei firme angajate de Primăria comunei să amenajeze un centru pentru colectarea gratuită a deșeurilor voluminoase în satul Coșdeni și adus la cunoștința beneficiarului.

Primarul Ioan Șora a postat pe Facebook o imagine a rezervorului golit de motorină, alături de îndemnul „Nu mai furați, oameni buni, că se vede pe camere în Coșdeni”.

„Am fost anunțat de muncitorii firmei și am pus imaginile la dispoziția Poliției, pentru că nu Primăria are codurile pentru urmărirea lor, ci Poliția”, a declarat edilul BIHOREANULUI.

Potrivit acestuia, autorul furtului care a avut loc duminică nu s-a mulțumit doar să ia motorina, ci a tăiat și un furtun al buldozerului.

Paguba este estimată la circa 400 de lei, costul a 52 litri de motorină, iar furtul a fost premeditat, autorul aducând un bidon pentru a colecta combustibilul.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!