În luna iunie debutează o serie de curse charter de pe Aeroportul Internațional Oradea, care vor duce turiști spre stațiuni din Turcia, Tunisia, Egipt și Grecia. BIHOREANUL vă prezintă lista completă a acestora și tour-operatorii care le organizează. 

Cele mai multe curse sunt programate spre Antalya (Turcia), fiind lansate de mai multe companii de turism (Paralela 45, Christian Tour, Fibula etc.), în colaborare cu companii aeriene ca HiSky, Air Bucharest sau Corendon. Zborurile sunt programate în zilele de joi, vineri și duminică. Primele curse vor pleca pe 1 iunie, iar ultimele se vor întoarce în Oradea pe 8 octombrie. 

O altă destinație de vacanță în care orădenii pot să ajungă plecând de pe aeroportul de acasă este Hurghada (Egipt), zborurile fiind organizate de tour operatorii Karpaten, Christian Tour, Amara, TUI și Dertour, în zilele de sâmbătă. Cursele spre Egipt au început în luna aprilie, însă din luna iunie turiștii vor avea mai multe opțiuni privind operatorii. Conform calendarului oficial, aceste zboruri sunt programate până pe 21 octombrie. 

Pe 3 iunie vor debuta de la Oradea zboruri de tip charter spre Tunisia, mai precis spre Monastir, acestea fiind organizate de Karpaten, Dertour și Amara. Potrivit programului anunțat, cursele vor fi operate tot în zilele de sâmbătă și tot până pe 21 octombrie, la fel ca acelea de Egipt.

În fine, tot de la Oradea, se va putea zbura spre Creta (Heraklion), una dintre insulele pitorești ale Greciei, primele chartere urmând să plece pe 5 iunie. Zborurile sunt programate în zilele de luni, până pe 25 septembrie. Și aici este vorba de mai mulți tour-operatori, printre care Christian Tour, Karpaten și Tez.

Orădenii profită de faptul că pot să-și rezerve vacanțe cu plecare de acasă. Atât Natalia Birău, de la agenția Simbotour, cât și Ioana Sălăjan, de la agenția Terra Vista spun că avioanele spre Tunisia și Egipt sunt pline pentru luna iunie, chiar și pentru o parte din iulie.

Oferta este variată atât în privința destinațiilor, cât și în privința prețurilor pachetelor de vacanță, acestea putând fi descoperite online pe platformele tour-operatorilor și agențiilor de turism.

Mai jos, lista completă a curselor charter, așa cum a fost furnizată de Aeroportul Oradea, la solicitarea BIHOREANULUI:

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!