În vârstă de 33 de ani, cântăreaţa Rihanna, originară din Barbados, a devenit oficial miliardară în dolari, potrivit calculelor revistei Forbes.

Interpreta unor hituri ca "Umbrella", "Diamonds" şi "We found love" are o avere estimată la 1,7 miliarde de dolari, provenită în mare parte din companiile ei, inclusiv una de lenjerie intimă.

Potrivit Forbes, astfel, în 2021, Rihanna a devenit cea mai bogată cântăreaţă din lume şi a doua cea mai bogată femeie din showbiz, după Oprah Winfrey.

Nu muzica a făcut-o atât de bogată, ci afacerile. Potrivit BBC, cea mai mare parte a averii sale (1,4 miliarde dolari) a fost dobândită din afacerea Fenty Beauty, unde Rihanna deține 50% din companie.

Artista și-a lansat propriul brand de produse cosmetice în anul 2017, din dorința de a face „femeile de pretutindeni să se simtă incluse”. Patru ani mai târziu, compania i-a oferit unul dintre cele mai exclusiviste titluri.

Celelalte sume provin din compania sa de lenjerie intimă, Savage x Fenty, care are o valoare estimată la 270 de milioane de dolari, dar și din cariera sa muzicală.

Cealaltă jumătate a brandului de cosmetice este deținută de conglomeratul Louis Vuitton Moët Hennessy (LVMH), condus de Bernard Arnault, care ocupă poziția a doua în topul celor mai bogați oameni din lume.