Tineri din patru oraşe din ţară se vor întâlni între 19 şi 24 septembrie la Oradea, în cadrul evenimentului Septembrie în culori, organizat de Centrul pentru Dezvoltare By Frends Oradea.

Printre activităţile la care vor participa în fiecare după-masă tinerii din Oradea, Cluj-Napoca, Iaşi şi Bucureşti se numără un tur al oraşului, ce va cuprinde vizitarea Muzeului Ţării Crişurilor și a Pieţei Unirii, un training de educaţie financiară, un atelier de actorie, dans, meditaţie şi sesiune de Q&A cu artişti, cursuri de prim-ajutor, o conferinţă despre Advertising Digital.

În ultima zi, va fi organizată conferinţa „Nuanţe de Septembrie”, care va îngloba cele cinci tematici ale evenimentului: cultură, finanţe, creativitate, sănătate şi tehnologie.

"Pentru cea de-a şasea zi, pregătim un mix special: conferinţa Nuanţe de Septembrie. Astfel, vei putea cunoaşte tineri cu interese în domenii diverse şi îţi vei putea exersa abilităţile de networking, în timp ce descoperi prin provocări şi alte activităţi câte puţin din cele cinci tematici menţionate", se arată pe pagina de Facebook a evenimentului

Organizatorii îi îndeamnă pe tinerii din Oradea să participe nestingheriți la aceste evenimente. Cei interesaţi se pot înscrie completând un formular online, pus la dispoziţie de organizatori.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!