La 49 de ani, Terri Smith, cea mai grasă femeie din lume, stă toată ziua în pat, pe spate şi asta pentru că nu este capabilă nici măcar să se întoarcă singură pe o parte. Femeia cântăreşte 320 de kilograme şi poartă scutece fiindcă nu poate umbla, fiind spălată şi schimbată de către soţul şi fata ei.

Mai mult decât atât, americanca are dureri mari de cap. Medicii bănuiesc că e vorba de o problemă la creier, numai că nu pot verifica acest lucru pentru că Terri nu încape într-un aparat RMN.

Teri Smith a fost întotdeauna grăsuţă. La şapte ani avea 50 de kilograme, iar la 20 avea 114. Din cauza artritei, americanca nu a mai putut să umble normal de la 32 de ani, folosind o perioadă un scaun cu rotile. Potrivit site-ului de ştiri dailymail.co.uk, femeia a fost infirimieră într-un spital psihiatric. "Asta era meseria mea, să ajut oamenii să se spele, să se hrănească sau să se îmbrace. Pe atunci nu m-aş fi gândit niciodată că se va întoarce roata şi va fi rândul altcuiva să facă asta pentru mine", spune Teri Smith. Pe americancă o ajută acum fiica ei Najah şi soţul Myron.