Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă a publicat cea mai recentă listă a locurilor de muncă disponibile în Bihor, fiind vorba în total de 1.385 de joburi, dintre care majoritatea, 1.200, în Oradea. 

Pe listă se găsesc locuri de muncă dedicate atât persoanelor care au absolvit studii superioare, cât şi celor care au studii medii sau au absolvit şcoli profesionale. De asemenea, se caută şi muncitori necalificaţi. 

Între joburi se numără şi unele în administraţia publică. Consiliul Judeţean Bihor a scos la concurs un post de consilier gradul IA şi cere studii superioare cu diplomă de licenţă / operare calculator, iar comuna Oşorhei are liber un post de consilier, pentru care cere studii superioare. De asemenea, Administraţia Bazinală de Apă Crişuri caută inginer geodez. 

Între joburile neocupate în Bihor se numără unul de economist la Urbangis Consulting, unul de analist financiar şi unul de manager de proiect la Plexus Services, unul de inginer automatizări la Faist Mekatronic, unul de inginer de sistem în informatică la Celestica România. 

În categoria joburilor care cer studii medii sau şcoli profesionale se încadrează unul de ajutor bucătar la Magnific Hotel, unul de agent turism la Lucon International, unul de asistent manager la Duval, unul de bucătar la Caritas Catolica şi unul de casier la Profi. 

Vezi mai jos lista completă a locurilor de muncă disponibile în Bihor!