Cei doi tineri filmați făcând sex oral în Piața Unirii s-au prezentat de bună voie, vineri, la Poliţie, după ce înregistrarea postată pe Facebook a apărut pe site-urile de ştiri şi au aflat, astfel, că sunt căutaţi de poliţişti.

Este vorba despre Ştefan Sebastian Covăşdan, un orădean în vârstă de 30 de ani, şi de Florica H., de 28 ani, din Marghita, care sunt cercetaţi penal acum, în stare de libertate, pentru ultraj contra bunelor moravuri, pedepsit cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau amendă.

Deranjat că a devenit vedetă peste noapte, Covăşdan, şi-a revărsat furia pe BIHOREANUL, printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, în acelaşi registru vulgar cu care s-a dat în spectacol şi la statuia lui Mihai Viteazul.

„Vă f... familia Bihoreanul ce tot scrieţi maaaa!!!! Ce pl.mea tot vreti ma .... ce tot scrieti maaa lasatima in rasa voastră in pace.... ce am facut??? Am dat o m... pt asta ma acuzati??? Voi nati dat la.tinerete nu ati facut nebunii??? Nu am.omorat nu am dat in cap ... ce vreti si maaa???. Ce vreti??? Ce am facut asa deplasat maiii ? ?? Asa ma caracterizați zici ca is aia de la Isis ...”, a scris proaspăta vedetă XXX a oraşului pe contul său de Facebook.

După cum se ştie deja, Poliţia Municipiului Oradea a început o anchetă, după ce doi tineri au fost filmaţi, în noaptea de joi spre vineri, făcând sex oral pe soclul statuii lui Mihai Viteazul din Piaţa Unirii.

Filmarea, postată pe Facebook şi preluată de site-ul Bihon.ro, arată un tânăr beat care s-a urcat pe soclul statuii, şi-a dat pantalonii jos şi a aşteptat ca o tânără să "presteze", cerându-i, pe ton impunător, să continue.

Oribila scenă a fost filmată cu telefonul mobil de alţi tineri, care se distrau copios inclusiv pe tema umilirii fetei. Potrivit unor informaţoi vehiculate pe internet, ar fi vorba de o femeie de moravuri uşoare.