Expoziţia Canină a câinilor cu aptitudini de campion a avut loc sâmbătă pe Stadionul Tineretului din Oradea şi a reunit cei mai titraţi patrupezi din România, Ungaria şi Slovenia.

Aproape 350 de câini s-au înscris la competiţiile pe rase şi pe sex. Printre aceştia s-au numărat şi patrupezii bihorenilor, care au venit pregătiţi de a-şi demonstra valoarea în dificilele probe ale concursului.

Astfel, câinii bihorenilor care au câştigat la cateogria Best Bread, adică cel mai bun din rasa sa şi la categoria juniori, au fost automat înscrişi în cursa pentru desemnarea celui mai frumos câine din Oradea. "La categoria aceasta a fost unul dintre cele mai populate ringuri, ceea ce înseamnă că Bihorul are mulţi câini valoroşi", a declarat Petru Mocănaşu, preşedintele Asociaţiei Chinologice Bihor, organizatoarea evenimentului.

Cel mai frumos câine al Oradiei este un bichon a poil frise, în vârstă de doi ani, iar stăpâna lui, Iulia Coţe, a plecat acasă cu o cupă specială câştigată de micuţul patruped.