Sute de copii cu vârste între 3 şi 6 ani de la toate grădiniţele din judeţ se întrec, vineri, 6 iunie, între orele 17 şi 19, sub cupola ERA Park, pentru a arăta că ştiu să danseze cu adevărat. "Cupa Grădiniţelor este un concurs de dans, organizat la nivel judeţean, între grădiniţe. A ajuns la a patra ediţie şi participă 450 de copii, la secţiuni precum dans modern, dansuri populare şi show dance. Toţi participanţii vor fi premiaţi cu tort şi suc şi diplome", a precizat Ilaria Cherloabă, organizatoarea evenimentului.

Un moment special în cadrul spectacolului va fi cel oferit de trupa orădeană Cool Style, din care fac parte Ilaria Cherloabă şi Cornel Ogrean, foşti concurenţi la emisiunea "Dansez pentru tine", dar şi Alexandra Broinaş, de la "X Factor". Intrarea este gratuită.

Pe de altă parte, în weekend continuă seria filmelor gratuite proiectate în sala de evenimente a centrului comercial. Sâmbătă, începând cu ora 11, copiii sunt invitaţi la "Doamna şi Vagabondul", iar duminică, de la aceeaşi oră, cei mici sunt aşteptaţi la "Cenuşăreasa".

Ca de obicei, ambele animaţii vor fi dublate în limba română, iar intrarea este gratuită pentru toată lumea.

Găsiţi programul filmelor pentru toată luna accesând http://era-oradea.ro/ro/weekend-uri-cu-filme-gratuite!