Cele două femei şi motociclistul răniţi în accidentul de joi, de la Săcădat, în urma căruia trei bărbaţi au murit, sunt în afara oricărui pericol.

"Una dintre femei, care a avut fracturi la mână, a plecat acasă încă de ieri, după evaluarea din urgenţă. Cealaltă femeie a rămas internată, cu fracturi costale şi ale membrelor, iar motociclistul a fost operat şi acum este la Terapie Intensivă. Viaţa lor nu este pusă în pericol", a declarat vineri BIHOREANULUI dr. Hadrian Borcea, şeful Unităţii de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean.

Accidentul s-a petrecut joi la amiază, pe drumul european 60, între fosta fabrică Coca-Cola şi drumul care duce la Ineu de Criş.

Potrivit poliţiştilor, şoferul Audiului, un tânăr de 20 de ani din Bratca, conducea spre Oradea şi nu a adaptat viteza la condiţiile de drum. Autoturismul a intrat pe contrasens, fiind lovit în plin de o motocicletă care circula regulamentar, după care s-a răsturnat în şanţ. Volkswagenul circula în spatele motocicletei şi, încercând să evite impactul, a intrat, la rându-i, în şanţ, lovindu-se violent de Audi.

Şoferul Audi-ului, un tânăr de 20 de ani din Bratca, şi cei doi pasageri ai săi, un bărbat de 23 de ani şi unul de 43 de ani, ambii din localitatea bihoreană Ponoară, au murit pe loc.