Fundaţia "Trei ursuleţi", cu sprijinul firmei Repcon, a inaugurat vinerea trecută cea de-a doua grădiniţă privată în Oradea, pe strada Călăraşilor 33, prima fiind cea de toţi cunoscută, pe strada Horea.

Amenajată într-o clădire nou renovată, care are o curte imensă, grădiniţa "Trei ursuleţi" le oferă picilor un mic paradis, plin de culori, jocuri educative şi servicii de calitate.

Joacă la prima oră!

La parter, există un vestiar cu dulăpioare şi fotolii, unde "grădinarii" îşi schimbă hainele, fiind conduşi apoi de educatoare în Ludotecă. "În această cameră se întâlnesc dimineaţa toate grupele şi până la ora 9, copiii se joacă şi îşi povestesc ce au făcut în ziua precedentă", spune Timea Ştefan, directoarea grădiniţei.

Programul micuţilor continuă cu micul dejun, pregătit sub supravegherea unui nutriţionist, care alege mâncarea potrivită pentru vârsta copiilor. Dejunul, prânzul şi gustările sunt servite într-o sală încăpătoare, unde fiecare grupă stă separat. Sălile pentru activităţile educative sunt aşezate pe trei niveluri, fiind mobilate şi decorate cu produsele unei firme specializate. "Fiecare grupă e situată pe un nivel diferit, are grup sanitar şi dormitor propriu", mai spune directoarea.

Părinţii n-au de ce să se îngrijoreze, căci îşi pot vedea oricând copiii prin intermediul sistemului de supraveghere cu camere, la care au acces de acasă, via internet, printr-un cod unic. Fiecare sală este dotată cu detectoare de fum şi cu buton de panică.

Artişti de mici

În preţul lunar pentru programul până la ora 13.30, pachetul include mic dejun, o gustare de fructe, trei feluri la prânz, transportul, dar şi cursuri de limbă engleză în fiecare zi şi lecţii de pictură de două ori pe săptămână. Un astfel de pachet costă 550 de lei, iar pentru cel pentru program prelungit până la 17.30, preţul se ridică la 850 de lei lunar.

"Până în iulie, pachetele conţin şi frecventarea cursurilor ţinute la filiala din Oradea a Academiei Americane FasTrackKids, unde învaţă în stilul american matematică, astronomie, economie sau literatură", spune Laura Nistreanu, preşedinta fundaţiei "Trei ursuleţi". Dacă doresc, părinţii pot opta ca micuţii lor să facă şi alte lecţii, precum cele de pian, germană, balet, dans sau şah.

Grădiniţa are deja înscrise două grupe, dar părinţii care doresc să-şi trimită copiii la noul sediu "Trei Ursuleţi" pot să afle detalii la numărul de telefon 0724.377.277.

ADVERTORIAL