Cel al optulea jucător de care se desparte FC Bihor în această iarnă este portarul Attila Bartoş, în locul său urmând să fie cooptat, după toate probabilităţile, tânărul Stroescu, care provine de la echipa Liberty, care anul trecut şi-a adjudecat titlul naţional al categoriei juniori A.

Potrivit antrenorului Gheorghe Ghiţ, decizia a fost luată deoarece Bartoş nu a apărat deloc în turul campionatului, iar în schimb Stroescu "are un joc bun de picior", la degajare dând cu mingea până aproape de poarta adversă.

FC Bihor a renunţat iarna aceasta la alţi şapte jucători, din care şase nu au confirmat în prima parte a campionatului. La sugestia antrenorului Gheorghe Ghiţ, conducerea clubului orădean a decis să renunţe la serviciile lui Ianciuk, Bujor, Toc, Copil, Negru şi Avramescu. Tegzeş a plecat de bunăvoie.

Până una alta, luni, fotbaliştii vor susţine ultimele teste fizice, sub supravegherea secundului Marius Marinău, deoarece antrenorul Gheorghe Ghiţ va pleca la Bucureşti, pentru consfătuirea naţională a tehnicienilor. Abia de marţi jucătorii clubului fanion vor începe practic antrenamentele propriu-zise.

Mihai Anghel