Squeezie, cel mai urmărit vlogger din Franţa, a dat lovitura cu o melodie pe care o cântă în limba română.

Melodia "Time Time" este despre fericirea de a mânca un pepene fără sâmburi, iar pe YouTube a adunat peste 9 milioane de vizionări în doar 5 zile. De asemenea, pe Spotify în Franţa este în topul celor mai ascultate cântece, şi la fel şi în aplicaţia Deezer, în România.

Cântecul este o parodie după muzica anilor 2000. Squeezie, pe numele său adevărat Lucas Hauchard (25 ani), cu peste 16 milioane de abonaţi la canalul său de YouTube, a lansat recent o provocare: două echipe de câte trei persoane să creeze, în doar trei zile, un hit în stilul anilor 2000. 

Aşa a luat naştere grupul "Trei degete", din care face parte Squeezie şi melodia "Time Time", care ia la mişto hit-ul „Dragostea din Tei” cu care grupul O-Zone făcea furori în urmă cu 20 de ani.

Într-un videoclip postat tot de vlogger, prin care arată cum au ajuns la acest rezultat, Squeezie dezvăluie că a învăţat română de la o tânără originară din ţara noastră, Anca. 

Pe lângă videoclipul devenit viral al piesei "Time Time", Squeezie a lansat şi un CD single, vândut în primele 48 de ore în aproape 40.000 de exemplare. Banii obținuți din vânzări vor fi donați în scopuri caritabile.