Cel mai emoţionant moment al sezonului 7 de la emisiunea "Românii au talent" s-a consumat în acest weekend: o fetiţă fără mâini, Lorelai, pe numele ei adevărat Alberta Moşneguţu, din Târgovişte, a emoţionat-o până la lacrimi pe Mihaela Rădulescu, după ce a cântat "A million stars" vocal, dar şi la pian, cu degetele de la picioare. Vedeta a apăsat Golden Buz, trimiţând-o direct în semifinala competiţiei.

La doar 14 ani, Lorelai a impresionat încă de la primele acorduri, emoţionându-i vizibil atât pe juraţi, cât şi pe Smiley şi pe Pavel  Bartoş.

Pasiunea pentru muzică, dăruirea cu care interpretează la pian cu picioarele pentru că nu are mâini, dar şi vocea incredibilă au fost numai câteva dintre elementele care au cucerit publicului din primele clipe. Lorelai a fost aplaudată şi încurajată de la început până la final, scrie adevarul.ro. 

"Mi s-au înmuiat genunchii când am văzut-o că plânge şi nu avea cum să îşi şteargă lacrimile", a spus Mihaela Rădulescu imediat după acest moment, în vreme ce Pavel Bartoş a mărturisit: "Nouă ne-ai dat o lecţie. Priviţi ce om fericit este".

La rândul său, Andi Moisescu a spus că "Eu nu contenesc să mai primesc lecţii de viaţă în emisiunea asta".

Tânăra are o poveste de viaţă impresionantă, dar în ciuda greutăţilor cu care s-a confruntat, are un optimism ieşit din comun. Fetiţa a fost abandonată de părinţi în Maternitate şi adoptată la doar 2 luni, de o femeie care a dorit să îi ofere familia şi iubirea de care are nevoie. Veronica Pârvulescu, asistent maternal, a vrut să îi facă o vizită dar a îndrăgit-o atât de mult pe copilă, încât a decis să o înfieze. Copila nu a vorbit timp de trei ani şi nu a mers până la patru ani, scrie adevarul.ro.

Acum, Lorelai reuşeşte să schimbe mentalităţi. Fetiţa se află la a patra carte scrisă cu degetele de la picioare. În lucrare, micuţa vorbeşte despre personalităţi ale vieţii culturale care încă mai trăiesc sau care au trecut în nefiinţă şi pe care a avut ocazia să le cunoască.  În plus, a strâns zeci de premii la concursuri de muzică, poezie şi pictură. Pictează cu pensulă şi culori la fel de uşor cum tastează la laptop. Fetiţa spune că, de multe ori, se simte vegheată de îngerul ei păzitor şi chiar vorbeşte în gând cu el.