Bonnie Tyler, Smokie, Mr. President, Dr. Alban, No Mercy și E-Type vor concerta săptămâna viitoare la Cluj-Napoca! Capitala Transilvaniei va fi gazda artiștilor care au definit muzica anilor ’80 și ’90.

Pe 16 și 17 iunie 2016 generația celor de 25-45 de ani va avea ocazia să își reamintească de probabil cea mai frumoasă perioadă a vieții: de vremea primelor discoteci, a casetofoanelor cu luminițe și a petrecerilor cu colegii de școală. Atmosfera celor mai marcanți ani din istoria recentă a României va fi recreată în detaliu prin decoruri speciale la ”We Love Retro”, după cum promit organizatorii.

Evenimentul va fi împărțit pe două seri, prima seară fiind dedicată muzicii rock, iar a doua seară muzicii dance și nu numai. Scena le va aparține artiștilor pe a căror muzică se dansează și astăzi la toate petrecerile retro din România: Bonnie Tyler, Smokie, E-Type, Mr. President, Dr. Alban, și No Mercy. Alături de Bonnie Tyler și Smokie va urca pe scenă și trupa clujeană Semnal M.

“Încă de la debutul acestui proiect am mizat pe ideea de a fi “diferiți”, de a oferi publicului un eveniment aparte. Succesul primei ediții de We Love Retro (în ediția din 2015 Transylvania Music Events i-a adus la Cluj pe Lou Bega, Captain Jack, Down Low – n.r.), la care au participat peste 8.000 de persoane, ne-a motivat și ne-a determinat să creștem un concept dedicat exclusiv celor care iubesc muzica retro, și nu numai. Am rămas extrem de impresionat când am văzut cât de divers este publicul nostru: de la tineret la public matur și chiar familii întregi care au venit an de an să se bucure de show-uri live și de atmosfera anilor ‘90”, a declarant Iancu Șerbănescu, Project Manager We Love Retro.

Programul pe zile:

Joi, 16 iunie, 20:00 - 23:40 – vă așteaptă 220 de minute de muzică live cu:

  • Semnal M
  • Smokie
  • Bonnie Tyler

Accesul în Sala Polivalentă se face începând cu ora 19:00.

Vineri, 17 iunie, 21:00 – 03:00 – veți avea șansa să dansați pe muzica celor de la:

  • No Mercy
  • Mr. President
  • Dr. Alban
  • E-Type

Accesul în Sala Polivalentă se face începând cu ora 20:00.

Informaţii suplimentare privind evenimentul pot fi găsite pe pagina www.transylvaniamusicevent.ro. Bilete pot fi achiziționate prin intermediul www.biletmaster.ro.

Abonament:
Standard 140 lei (față de 185 lei preț întreg)
Golden 180 lei (față de 210 lei preț întreg)

Bilete We Love Rock Day - 16 Iunie
Standard 100 lei (față de 130 lei preț întreg)
Golden 140 lei (față de 180 lei preț întreg)
Diamond 160 lei (față de 200 lei preț întreg)

Bilete We Love the '90's Day - 17 Iunie
Standard 65 lei (față de 80 lei preț întreg)
Golden 90 lei (față de 110 lei preț întreg)