Un american de 31 de ani din Illinois, pe numele său Christopher Kaelin, este cu siguranţă unul dintre cei mai norocoşi oameni de pe planetă: în doar 3 săptămâni, a câştigat la loterie de 3 ori.

Potrivit evz.ro, în total, bărbatul a câştigat nu mai puţin de 276.000 de dolari.

Primul loz i-a adus tânărului 25.000 de dolari. Mergând, împreună cu logodnica sa pentru a sărbători, pe drum, a mai cumpărat un tichet răzuibil, aşa că a mai câştigat 1.000 de dolari.

Lozul cel mare, de 250.000 de dolari, l-a prins doar o săptămână mai târziu, din acelaşi magazin. Iniţial, Kaelin a citit pe tichet suma de 25.000 de dolari, iar când a descoperit un zero în plus, bucuria a fost imensă.

"A câştiga un premiu de o asemenea valoare, în trei săptămâni, este neobişnuit. Nu pot spune cu certitudine că este pentru prima oară când se întâmplă acest lucru, însă lucrez la loterie din anul 1990 şi nu-mi amintesc ca cineva să fi câştigat de trei ori, într-un timp atât de scurt", a declarat, pentru Huffington Post, Mike Lang, purtător de cuvânt al Illinois Lottery.

Culmea e că bărbatul nici măcar nu e un jucător împătimit, ci doar ocazional. El a declarat presei că, din această sumă, o parte o va folosi pentru a-şi plăti datoriile şi nunta, o alta pentru a-şi cumpăra o casă, iar restul banilor vor fi păstraţi pentru a-şi trimite fiica la facultate.