Cei doi bărbaţi care au murit în oribilul accident petrecut miercuri, pe strada Ogorului din Oradea, sunt din Sântandrei şi aveau vârste de 45, respectiv 65 de ani.

După cum se ştie, evenimentul s-a produs în zona Cimitirului Municipal, după ce şoferul unui Fiat Stilo (victima de 45 de ani, care avea rezidenţa în Italia), a pierdut controlul volanului şi a ajuns strivit de un TIR şi de o dubiţă.

Potrivit unui comunicat transmis joi de Poliţia Bihor, primele cercetări indică faptul că accidentul s-a produs după ce şoferul "nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum", fiind implicate 4, nu 3 maşini, cum se credea iniţial.

"Conducătorul auto a acroşat uşor un alt autoturism care circula în aceeaşi direcţie, apoi a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autotren condus regulamentar din sens opus de un tânăr de 22 de ani, din comuna Măgeşti, judeţul Bihor, iar apoi a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă regulamentar din sens opus de un bărbat de 55 de ani, din Oradea", a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, subcomisarul Alina Dinu.

Impactul a fost devastator, cei doi bărbaţi care erau în Fiat decedând pe loc în urma multiplelor răni suferite. De altfel, şoferul atoturismului a fost proiectat pe bancheta din spate, cu tot cu volan.

"Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului", mai arată comunicatul Poliţiei.