Nu există turist care să nu fi avut şi experienţe mai puţin plăcute în timpul călătoriilor sale. Însă unii au mers la extrem cu nemulţumirea.

O agenţie de turism, Thomas Cook, a prezentat cele mai haioase reclamaţii făcute de clienţi, preluate şi de digi24.ro.

Printre altele, turiştii s-au plâns că pe plajă era prea mult nisip, că femeile care făceau plajă topless îi deranjau vizual pe bărbaţi ori că în apa mării erau... peşti!

Iată reclamaţiile prezentate de Thomas Cook:

1. "Într-o excursie în Goa, India, am fost dezgustat să descopăr că aproape fiecare restaurant servea curry. Nu-mi place mâncarea picantă".

2. "Nu ar trebui să li se permită femeilor să facă topless pe plajă. I-a distras atenţia soţului meu şi el voia doar să se relaxeze".

3. "Am fost în excursie în Spania şi am avut o problemă cu şoferii de taxi: erau toţi spanioli."

4. "Ne-am rezervat o excursie la water park, dar nimeni nu ne-a spus că trebuie să ne aducem propriile costume de baie şi prosoape. Am presupus că sunt incluse în preţ".

5. "Era prea mult nisip pe plajă. A trebuit să curăţăm totul când ne-am întors la cazare".

6. "Nu ne-a spus nimeni că vor fi peşti în apă. Copiilor le-a fost frică."

7. "Deşi în broşură scria că vom avea o bucătărie cu toate cele necesare, nu exista tăietor de ouă."

8. "A durat nouă ore să zburăm acasă din Jamaica până în Anglia. Americanilor le-a luat doar trei ore să ajungă acasă. Nu mi se pare corect."

9. "Am comparat apartamentul nostru, cu un dormitor, cu apartamentul prietenilor noştri, care are trei dormitoare, iar al nostru era mult mai mic."

10. "A trebui să aşteptăm afară ca să prindem barca şi nu era aer condiţionat".

11. "Era datoria ta ca operator de turism să ne sfătuieşti despre alţi oaspeţi care pot fi gălăgioşi."

12. "Am fost înţepată de un ţânţar. Broşura nu menţiona că sunt ţânţari."

13. "Eu şi logodnicul meu am rezervat o cameră cu paturi twin, dar în schimb am primit o cameră cu un pat matrimonial. Considerăm că sunteţi responsabili şi vrem să ni se dea banii înapoi pentru că acum sunt însărcinată. Asta nu s-ar fi întâmplat dacă ne-aţi fi dat camera pe care am cerut-o."