Cel mai aşteptat moment al săptămânii este weekendul, când lăsăm la o parte task-urile de la job şi avem libertatea să ne relaxăm. Unii preferă să iasă să facă sport în aer liber sau la sală, alţii îşi petrec după-amiaza luând prânzul la o terasă, cu persoane dragi, cu energie bună, alţii dau o fugă la munte, iar unii preferă să se relaxeze acasă, urmărind filme pe Netflix sau citind o carte.

Indiferent de alegerea făcută, toţi suntem atenţi la vestimentaţie şi încercăm să ne îmbrăcăm confortabil şi cool. Stilul ultra-urban este foarte apreciat de către tineri, iar cei maturi preferă un smart casual cu accente şic. Prin urmare, avem libertatea alegerii şi asocierii pieselor în variante nelimitate.

Pentru cei care fac sport dimineaţa, în parc sau în orice cadru organizat, există haine şi accesorii de la branduri dedicate echipamentelor sportive, pe care ar trebui să le alegeţi în locul pieselor lejere obişnuite de timp liber. În primul rând, echipamentele sportive acoperă şi aspecte legate de funcţionalitate şi performanţă, dar au şi un design modern, cool. Hainele sunt făcute din fibre care absorb transpiraţia, iar încălţămintea este prevăzută cu pernă de aer care absoarbe şocul. La brandul Nike de la Fashion Days găseşti o varietate de piese de acest gen din care poţi alege.

Pentru un prânz în oraş, alege piese de un rafinament relaxat, modele clasice reinterpretate modern, care generează ţinute cu stil. Poţi opta pentru o cămaşă cu croială supradimensionată şi asimetrică, alături de jeans, o pereche de adidaşi decupaţi la spate şi o poşetă mini, rigidă, cu baretă de umăr cu zale. Cămaşa este un element vestimentar care insuflă o anumită formalitate, însă reinventata sau combinată cu piese sport creează un impact vizual foarte interesant. Poţi alege, de exemplu, o rochie-cămaşă peste genunchi, minimalistă, cu balerini slingback şi ochelari de soare cateye, pentru un look modern de inspiraţie retro. Te poţi inspira de aici https://www.fashiondays.ro/g/karl-lagerfeld în alegerea pieselor pentru o astfel de ţinută.

O excursie la munte impune un stil urban-şic care îmbină utilitatea, confortul şi stilul. O pereche de jeanşi boyfriend, cu aspect uzat, o cămaşă simplă, cu mânecile suflecate şi lăsată descheiata la primii doi nasturi, o pereche de sneakerşi minimalişti şi un rucsac din piele, colorat, vor alcătui ţinuta perfectă pentru drum. Sau dacă preferi ceva mai sport, poţi combina o pereche de joggers cu un tricou cu mesaje de weekend, un blazer relaxat şi pantofi stil runner. Aici poţi fi ceva mai inventivă în ceea ce priveşte cromatica. Combină cu încredere culori şi imprimeuri în ton cu anotimpul. Dacă alegi o ţinută în tonuri neutre, adaugă măcar un accesoriu sau o piesă într-o culoare tare pentru a pigmenta vizual construcţia vestimentară.

Iar dacă îţi petreci week-end-ul acasă, poartă un trening din bumbac, lejer sau o roche stil tricou, cu imprimeu cartoon, pentru confort maxim şi accentuarea stării de bine.

(advertorial)