Începem weekendul în forță, cu cele mai mari cote din lume! Bookmakerii Mozzart Bet au ales astăzi cele mai tari meciuri din campionatele Angliei, Spaniei și Italiei! Ca BONUS, meciurile din Liga 1 beneficiază, de asemenea, de cote promoționale!

Liverpool - Chelsea (ora 19:30) cota 2.70

Liverpool și Chelsea merg cap la cap în acest sezon, ambele cu câte 6 puncte, la egalitate perfectă până și la golaveraj.

Cele două și-au împărțit victoriile în sezonul trecut. Ce se va întâmpla acum?

Mozzart Bet oferă o cotă de 2.70 pentru victoria lui Liverpool!

La Mozzart Bet ai 100% Bonus la prima depunere, de minim 50 de lei și maxim 500 de lei

Atalanta - Bologna (ora 19:30) cota 1.43

Atalanta a ratat poziția secundă în sezonul precedent pe ultima sută de metri, iar pentru această stagiune, ținta este tot sus! În această etapă, bergamascii primesc vizita celor de la Bologna.

Atalanta are trei victorii din ultimele cinci confruntări directe cu Bologna.

O cotă de 1.43 ne așteaptă la Mozzart Bet pentru victoria Atalantei!

Îți plac sloturile? La Mozzart Bet ai Happy Hour LUNI, JOI și VINERI între orele 16-23. Fa-ți cont și primește 100 FREE SPINS!

Real Sociedad - Levante (ora 20:30) cota 1.68

Real Sociedad – Levante este o confruntare care se anunță deosebit de interesantă. Gazdele vin după o victorie cu Rayo Vallecano, în timp ce „liliecii” vin după egalul cu Real Madrid de pe teren propriu.

Real Sociedad s-a impus ultima data când cele două s-au întâlnit!

O cotă de 1.68 ne așteaptă la Mozzart Bet pentru victoria lui Real Sociedad!

BONUS: Mozzart Bet îți oferă astăzi cele mai mari cote din Liga 1! FC Argeș are cota 2.10 pentru a învinge în deplasarea de la Dinamo, în timp ce CS Universitatea Criova primește o cotă de 2.45 pentru a se impune pe terenul lui Rapid!

(advertorial)