Pentru un jucător care se familiarizează cu oferta unui cazino, lucrurile pot să fie puţin descurajatoare. Ce să alegi, pariuri sportive, îndrăgitele păcănele sau poate unul dintre multele jocuri de masă listate zilnic de cazino? Este o dilemă pe care jucătorii cu experienţă nu o au, pentru că aceştia deja ştiu care sunt jocurile care le aduc cele mai bune şanse de câştig. Şi ştiu acest lucru pentru că ei cunosc în principal ce înseamnă RTP şi cum această caracteristică tehnică acţionează.

Nu este de ajuns să selectezi un joc la întâmplare, trebuie să te asiguri că acest joc îţi oferă cele mai bune opţiuni de câştig. Există câteva jocuri de cazino care se pot dovedi profitabile din acest punct de vedere, jocuri pe care te invităm să le descoperi împreună cu noi în rândurile următoare.

1. Craps

Nu există jucător care să nu aprecieze un bonus generos care să îl ajute să îşi câştige o experienţă bogată de joc şi de ce nu, să îi aducă şi satisfacţii suplimentare. Noua platformă Sloturipetocuri.ro face exact acest lucru prin oferte de-a dreptul incredibile pentru jucători. Şi dacă ai ales această platformă de unde poţi afla care sunt cele mai bune bonusuri, poate că, în unele cazuri, poţi avea chiar surpriza să le foloseşti la jocul de Craps.

Cunoscut mai ales sub denumirea de Barbut, jocul de Craps aduce în prim-plan cel mai longeviv instrument prezent în jocurile de noroc, zarul. Jocul foloseşte o singură pereche de zaruri, care este aruncată pe masa de joc de un jucător cunoscut sub apelativul de Aruncător. Jucătorii pot paria pe una dintre cele 36 de combinaţii posibile în urma aruncării, punând pariuri chiar pe masa de joc.

În Craps, ca în oricare alt joc de noroc, există pariuri cu slabe şanse de succes, dar şi cele care oferă posibilităţi reale de câştig. Din această ultimă categorie am selectat pariul Pass Line şi Don’t Pass Line, cele mai ofertante prin marjele de câştig pe care le oferă.

Primul pariu dă 49,29% şanse de câştig în timp ce al 2-lea oferă 49,32%. Valorile sunt egale, aşa că rămâne doar la latitudinea pariorului să aleagă pe cel pe care va miza. Şi pentru ca lucrurile să fie clare, Pass Line are ataşat un RTP de 98,59% în timp ce Don’t Pass Line oferă 98,64%.

2. Ruleta Europeană

Toată lumea ştie despre jocul de ruletă că este unul extrem de popular, fiind remarcat de altfel şi în cele mai noi filme de acţiune. Considerată regină în orice cazino, jocul de ruletă atrage mai ales prin dinamica sa, bila care căuta numărul câştigător de pe roată fiind pilonul principal de atracţie.

De-a lungul timpului jocul de ruletă a cunoscut multiple variante, în funcţie de zonele geografice unde se practică. Aşa se face că în Europa primează ruleta europeană în timp ce în SUA este la modă ruleta americană.

Există multe similitudini între cele 2, însă ruleta europeană este considerată ca fiind varianta cea mai ofertantă prin prisma şanselor pe care le oferă. În timp ce ruleta europeană aduce jucătorului 48,65% şanse de câştig, cea americană cedează un procent inferior de 47,34%.

Diferenţa rezultă din faptul că ruleta europeană dispune pe roată de 36 de numere la care se adăugă şi numărul 0. În ruleta americană aceste diviziuni de pe roată se păstrează însă se adăugă suplimentar încă una, care este dedicată numărului dublu 0.

Este clar acum de ce varianta europeană este preferata celei americane, fiind de departe cea mai accesată variantă de ruletă din oferta oricărui cazino. Şi pariurile sunt unele diversificate, oferind jucătorilor posibilitatea să îşi testeze norocul dar să şi aplice strategii de joc de natură să le aducă satisfacţiile financiare dorite.

Deşi cel mai plătitor pariu este acela pe un singur număr, rata de succes este una foarte mică în cazul lui. Se indică jucătorilor pariurile considerate sigure, acelea care presupun mizarea pe culoarea roşie sau neagră a numărului de pe roată sau a felului acestuia, par/impar.

Pentru faptul că oferă 50% şanse de reuşită, asemenea pariuri sunt utilizate de jucătorii experimentaţi şi pentru aplicarea de strategii care să îi ajute să îşi atingă ţinta de succes. Strategia Martingale este favorita în acest caz, dar în egală orice altă schemă de pariere care aduce avantaje jucătorului este binevenită în jocul de ruletă.

3. Iată ce jocuri să eviţi

Jocurile de masă sunt fără îndoială cele mai ofertante pentru un jucător care îşi doreşte pe lângă distracţie şi venituri financiare suplimentare. Poate că nu vei obţine întotdeauna câştigul dorit, dar jocurile de masă rămân cele mai ofertante din punct de vedere al şanselor reale de câştig din lista oricărui cazino.

În egală măsură există şi jocuri de care trebuie să te fereşti şi care se bazează exclusiv pe intervenţia hazardului. Poate cel mai elocvent exemplu în acest caz îl constituie sloturile, cunoscute mai ales sub diminutivul de păcănele.

Sunt cele mai volatile jocuri de cazino, pentru că oferă o rată de succes de 20%-30% la fiecare rotire de role. Dacă vei face o comparaţie simplă cu jocul de ruletă europeană vei constata că aceste procente sunt net inferioare acesteia.

Din fericire producătorii sunt obligaţi să publice componenta de volatilitate, astfel încât să ştii încă de la început care sunt riscurile asumate. O volatilitate mare aduce câştiguri în intervale mari de timp, aşa că dacă ai în vizor un asemenea joc încearcă să-l eviţi cât mai repede.

Un alt joc de evitat este o nouă apariţie în oferta cazinourilor, lozul răzuibil. Deşi face promisiunea unor câştiguri mari, lozul răzuibil rămâne în fond doar un loz, care de cele mai multe ori nu plăteşte aşa cum te-ai aştepta.

Chiar şi jocul de keno, în ciuda popularităţii de care se bucură, este unul de evitat la pariere. Se extrag în medie 10 numere dintr-un total de 80, ceea ce îţi duce şansele de câştig la cote sensibil micşorate de reuşită.

Concluzie

Există jocuri de cazino în măsură să îţi aducă profitul scontat, dacă ştii să le alegi pe cele mai bune. Între ruleta europeană şi americană alege întotdeauna prima variantă şi nu ezita să încerci să dai cu zarurile la jocul de Craps. Poate că, în acest fel ai şanse reale de succes şi vei deveni un jucător pentru care jocurile de cazino nu mai au niciun secret!

(advertorial)