Luna martie coincide cu perioada anului în care ne concentrăm întreaga atenţie asupra doamnelor. Deşi ele ar merita să fie celebrate în fiecare zi, ideea unei zile internaţionale dedicată lor ne oferă şansa de a marca festiv faptul că avem în vieţile noastre mame, surori, soţii, iubite şi prietene. E aproape imposibil să reunim într-un singur cadou toată aprecierea noastră, însă dintre toate variantele disponibile, bijuteriile au o capacitate ieşită din comun de a exprima iubirea şi respectul faţă de tot ce înseamnă o Femeie.

Dăruindu-le bijuterii, le reamintim doamnelor dragi din viaţa noastră că sunt strălucitoare, iar iubirea pentru ele e infinită, la fel ca sclipirile unui diamant. În cazul în care eşti în căutarea unui cadou cu adevărat impresionant, îţi recomandăm să explorezi secţiunea de Bijuterii cu pietre preţioase, unde cercei, inele, lanţuri cu pandantiv, dar şi brăţări se întrec în detalii fabuloase. Din colecţiile de primăvară fac parte însă şi piese cu pietre semipreţioaseideale pentru a deveni daruri simbolice ale acestei primăveri.

În plus, o bijuterie înseamnă mixul ideal dintre modern şi atemporal. Noua colecţie Ilex Gold conţine modele efervescente, în nuanţe vibrante, dar care au la bază structuri pline de rafinament, mereu actuale. Pentru adeptele stilului clasic, recomandăm bijuteriile simple ca design, dar care se disting fie printr-un diamant, fie printr-o altă piatră preţioasă. De pildă, cerceii Time will Tell au forma clasică de stud, fiind potriviţi atât pentru ţinute casual, de zi, cât şi pentru ocazii speciale. Totodată, inima de rubin a lanţului cu pandantiv Passionate poate fi simbolul clasic care să vorbească despre dragostea pe care i-o porţi celei mai importante femei pentru tine.

Celor care doresc să adauge semnificaţii suplimentare acestei frumoase perioade ale anului, le propunem o selecţie bogată de inele de logodnă, în variante cu pietre semipreţioase ori cu diamante. Ziua Femeii ar putea deveni prilejul ideal de a-i oferi persoanei pe care o iubeşti o eternitate împreună. Diverse tipuri de inele sunt disponibile în secţiunea Logodnă a shop-ului nostru online, acoperind o gamă extrem de largă de preferinţe.

Bijuteriile se numără printre puţinele obiecte care au puterea de a lega generaţii de femei, fiind adesea transmise de la bunică la mamă, respectiv de la mamă la fiică. Un inel cu diamant, o brăţară fină, un pandantiv încărcat de însemnătate sau o pereche spectaculoasă de cercei ar putea fi simbolurile care vor înnoda şirul femeilor puternice dintr-o generaţie.

Nu în ultimul rând, bijuteriile răspund cu succes la întrebarea "Ce aş putea să îi cumpăr de Mărţişor?", datorită conceptului deja consacrat marca Ilex Gold. În fiecare an, de 1 martie, oferim Mărţişoare tip bijuterie, prevăzute cu şnur tradiţional, care pot fi purtate atât în primele zile de primăvară, cât şi ulterior, ca pandantiv pentru lanţ. Astfel, puteţi oferi un dar memorabil, de care orice doamnă se poate bucura ani la rând.  

Iar dincolo de încântarea din momentul primirii, în cazul bijuteriilor există şanse mari ca ele să se transforme în adevărate investiţii. Datorită aurului, a cărui valoare continuă să crească încă din vremuri străvechi, orice pereche de cercei, brăţară, lanţ sau inel poate să evolueze în timp din punctul de vedere al valorii. Atunci când oferim o piesă preţioasă, realizată cu migală de maeştrii bijutieri, aceasta va fi apreciată ani la rând, fără să existe riscul că după o anumită perioadă nu va mai fi nevoie de ea.

Indiferent de motivul pentru care alegi să dăruieşti o bijuterie, strălucirea acesteia va cuprinde ipostazele feminităţii, de care suntem atât de fascinaţi. Fiecare femeie se regăseşte în unduiri de aur şi detalii preţioase care vorbesc despre ceea ce simţim mereu, dar uneori nu reuşim să rostim în cuvinte: dragostea pentru doamnele din viaţa noastră.

(Advertorial)