În pragul aniversării de 40 de ani de existență, fomaţia orădeană Celelalte Cuvinte a lansat, vineri, pe platformele de streaming și download două piese noi, ce vor face parte din viitorul album, programat să apară anul viitor.

Una dintre ele, intitulată „Clepsidra fără nisip”, dă titlul noului album, iar cea de a doua, „Aproape cerul”, a fost lansată cu un clip video cu imagini spectaculoase pe canalul oficial de Youtube al trupei.

Dacă prima dintre ele are sonorități mai aspre, cea de a doua beneficiară de accente melancolice, privilegiind versurile cu conținut profund, semnate de Marcel Breazu, component al trupei de la înființare.

„«Clesidra fără nisip» este piesa care dă sugestiv numele albumului, cu sensul de a păstra viu spiritul trupei. «Aproape cerul» este varianta scurtă a piesei (care va apărea ulterior şi în varianta lungă) realizată ca editare, mix și master de către Marius Pop, cu viziunea lui de producer muzical”, a declarat Călin Pop, liderul trupei.

„Clepsidra fără nisip”, al unsprezecelea album din istoria formaţiei, este primul ce îl are în componenţă pe Marius Pop, fiul lui Călin Pop.

Pe 13 decembrie, Celelalte Cuvinte va aniversa 40 de ani de la primul concert. Din cauza limitărilor impuse pandemie, aniversarea va fi marcată printr-un concert live streaming din Timişoara, care va transmis atât pe Youtube cât şi pe pagina de Facebook a formaţiei.


Celelalte Cuvinte 40 de ani

Călin Pop – vocal, chitară, flaut (1981–prezent)
Marcel Breazu – chitară bas, voce (1981–prezent)
Leontin Iovan – baterie (1981–prezent)
Marius Pop – chitară, voce (2020–prezent)
Ovidiu Roșu – sunet (1981–prezent)
Tiberiu Pop – claviaturi, voce (1986–2020)
Radu Manafu – chitară, voce (1981–1996)