Trupa oădeană Celelalte Cuvinte va concerta, duminică, în 21 martie, la localul Trei Beţivi Bar din Bucureşti. Cum Capitala se află de câteva zile în scenariul roşu, adică au fost înregistrate peste 3 cazuri la mia de locuitori, accesul publicului nu va fi permis, însă concertul va putea fi văzut live, pe Facebook.

"Dacă lăcaşul nostru de cult se regăseşte mai tare într-o trupă românească, este această trupă orădeană. De asta suntem foarte mândri să vă invităm la concertul Cuvintelor la Trei Beţivi!", au scris organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Acesta va fi primul eveniment al trupei din 2021, ultimul având loc în septembrie anul trecut, când fiul solistului Călin Pop, chitaristul Marius Pop, s-a alăturat trupei la un concert, tot în Bucureşti. 

"Am organizat acest concert pentru toţi cei care ne-au dus dorul în această perioadă grea. Chiar dacă nu vor fi prezenți alături de noi fizic, cu ajutorul tehnologiei sperăm să intrăm, chiar și așa, în sufletele lor", a declarat Călin Pop. 

Concertul va fi înregistrat în timp real prin tehnologia VR (virtual reality) cu vedere de 360 de grade. "Vă puteţi plimba astfel cu mouse-ul sau cu telefonul ca şi cum aţi fi în bar, lângă trupă, lângă instrumentele şi muzica lor", au precizat cei de la Trei Beţivi Bar.

Accesul este permis oricui, donaţia minimă recomandată pentru susţinerea evenimentului fiind de 40 lei. Cei care doresc să doneze o pot face trimiţând o sumă de bani în contul deschis la Banca ING - RO23INGB0000999906188612, titularul fiind Trei betivi SRL.