Al treilea parc activ marca Celestica a fost inaugurat, miercuri, în parcul Petofi Sandor, astfel că orădenii vor putea să se antreneze aici, pe patru aparate de fitness.

Compania a ales să facă o donaţie oraşului, amenajând trei zone de fitness în aer liber, toate trei dotate cu aparate care antrenează toate grupele de muşchi. Costurile achiziţiei au fost suportate de Celestica, iar montarea efectivă a fost făcută voluntar de angajaţii firmei.

"Vreau să mulţumesc firmei Celestica şi dumneavoastră, pentru că din resurse materiale şi fizice proprii aţi făcut practic cea mai mare investiţie din Oradea cu titlu de donaţie în acest domeniu. E important şi îmbucurător pentru noi exemplul pe care îl daţi. Până la urmă, aşa trebuie să trăim, contribuind fiecare cu ceea ce putem la dezvoltarea oraşului nostru", le-a spus angajaţilor Celestica, la inaugurare, viceprimarul Mircea Mălan.

Pe lângă că au amenajat zona de fitness, angajaţii Celestica au şi recondiţionat o masă de ping-pong din parcul Petofi.

Primele astfel de parcuri au fost inaugurate săptămânile trecute în Parcul I.C. Brătianu şi pe strada Splaiul Crişanei, lângă podul Sovata.