Pentru un randament aproape maxim al centralei termice, poți să te orientezi către modelele în condensare pe gaz, care se diferențiază de centralele convenționale prin faptul că nu irosesc energia termică a vaporilor de apă, ci o folosesc într-un mod productiv pentru a genera căldură suplimentară.

O astfel de centrală se caracterizează prin eficiența ridicată, prin consumul redus și prin durata mare de viață. Un alt aspect prin care se remarcă centralele termice în condensare pe gaz este faptul că integrează tehnologii moderne ce reduc emisiile de noxe, ceea ce le face să fie o opțiune prietenoasă cu mediul.  

Mai jos, vor fi prezentate câteva modele de centrale termice în condensare pe gaz, de la producători de top în industria sistemelor de încălzire: Buderus, Ariston și Arca - trei branduri care au câștigat încrederea consumatorilor prin faptul că oferă calitate, performanță și eficiență.

Buderus - Germania

Buderus este un brand de top la capitolul centralelor termice în condensare pe gaz. Acestea ies în evidență prin tehnologiile performante pe care le încorporează, prin dimensiunile compacte și prin faptul că pot fi utilizate cu sisteme de energii regenerabile. Centralele Buderus au o utilizare intuitivă și un design modern, ceea ce permite montarea lor cu ușurință în orice spațiu al locuinței. Eficiența energetică, durata mare de viață și performanța sunt caracteristici-cheie ale unor modele ca LOGAMAX PLUS GB062, LOGAMAX GB122 și LOGAMAX PLUS GB172.

De notat este și faptul că unele modele de centrale pe gaz marca Buderus fac parte din campania "Înlocuiește centrala". Această campanie îți aduce înapoi între 200 și 500 lei la înlocuirea vechii centrale cu una de ultimă generație, în raport cu modelul ales. De exemplu, dacă alegi centrala Buderus Logamax plus GB062, te bucuri de un cupon în valoare de 200 lei. Buderus Logamax plus GB172 este modelul care oferă un cupon valoric de 500 lei. Pentru a vedea modelele de centrală care intră în acest program, este suficient să urmărești linkul de mai sus și să alegi în funcție de nevoi și buget.

Ariston - Italia

Ariston propune mai multe modele de centrale termice în condensare pe gaz, care se încadrează cu ușurință pe lista echipamentelor de top din această categorie. CLAS ONE WI-FI este unul dintre modelele de centrale care se remarcă prin conectivitatea inteligentă permanentă, având Wi-Fi integrat și control vocal. Astfel, dacă folosești un asistent vocal precum Amazon Alexa sau Google Assistant la tine acasă, de acum vei putea să controlezi și centrala termică în acest mod. Un alt model, GENUS ONE+ WI-FI, prezintă avantajul de a fi compatibilă cu amestecuri de gaze naturale care conțin până la 20% hidrogen.

Tot de la Ariston vine și CLAS ONE B, o centrală termică în condensare care analizează automat condițiile de mediu și asigură o eficiență maximă prin livrarea rapidă a apei calde din vasul încorporat de 40 litri. Are o structură compactă și un sistem de aprindere adaptabil pentru performanțe optimizate.

Un alt model marca Ariston este GENUS ONE+ SYSTEM. Printre caracteristicile notabile ale acestei centrale se numără construcția pe un nou sistem cu 4 tehnologii, disponibilitatea funcțiilor Comfort Plus Mode și Comfort Mode de livrare a apei, zgomotul redus și potențialul de a atinge clasa energetică A+ dacă sunt folosite accesorii de termoreglare.

Arca Caldaie - Italia

Una dintre centralele termice de top, în condensare pe gaz, este cu siguranță ARCA PIXEL MX PN, fabricată în Italia. Disponibilă în 4 modele (20/25/30/35 kW), această centrală murală miniaturizată se remarcă prin tehnologia electronică avansată și prin eficiența energetică excelentă, încadrându-se în clasa energetică tip A.

La caracteristicile tehnice notabile ale centralei se adaugă și prezența schimbătorului din oțel inox monotub cu debit mărit și a grupului hidraulic din alamă, acestea contribuind la transferul eficient al căldurii, la rezistența și durabilitatea echipamentului de încălzire.

Acestea sunt principalele branduri pe care Technova le recomandă în materie de centrale termice în condensare pe gaz. Aceste centrale sunt o opțiune avansată și ecologică de încălzire a unui spațiu, fiind remarcabile prin eficiență energetică ridicată, design compact și tehnologii avansate.

Contactează echipa Technova pentru a identifica modelul de centrală potrivit nevoilor tale și pentru a face o investiție inspirată în sistemul de încălzire al locuinței tale! Te așteptăm la Magazinul Technova, în Oradea, Str. Ogorului nr. 65D, lângă Selgros, sau în Beiuș, Str. Burgundia Mare nr. 6.

Prezentări tehnice și oferte personalizate, weekendul acesta, 21 - 23 iulie, de vineri până duminică, în Lotus Center - Oradea!

Weekendul acesta, de vineri până duminică, 21 - 23 iulie, ne poți vizita în incinta Lotus Center, zona Media Galaxy, la standul nostru. Vom avea în prezentare centralele termice în condensare pe gaz Buderus - Germania.

www.technova.ro

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!