"Luni, 9 iulie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Bihor au început urmărirea penală faţă de N.O., de 40 ani şi T.C., de 28 de ani, ambii din comuna Poieni, Judeţul Cluj, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz de încredere", a anunţat, marţi, Inspectoratul de Poliţie Bihor.

Potrivit comunicatului, cei doi sunt suspectaţi că, în cursul lunii iunie 2011, în calitate de angajaţi ai unei societăţi comerciale cu sediul în Oradea, în momentul în care au predat la casieria societăţii suma de bani rezultată din încasarea contravalorii unui transport de mărfuri, şi-ar fi însuşit 1.000 de euro, respectiv 1.300 de euro.

Cei doi angajaţi n-au făcut, totuşi, "jaful" fără motiv. Acelaşi document spune că ei au considerat banii reţinuţi ca fiind salariul neîncasat pentru munca prestată şi alte cheltuieli, pe care angajatorul nu le-a achitat.

Cu toate acestea, "poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor bihoreni continuă cercetările în cauză cu suspecţii în stare de libertate", menţionează biroul de presă al Poliţiei.