Operatorul licenţiat de salubritate al Oradiei, RER Vest, îi încurajează pe orădeni să aibă respect şi responsabilitate faţă de mediul înconjurător. Pe lângă faptul că toţi locuitorii oraşului au la dispoziţie un sistem de colectare selectivă, menit să recicleze deşeurile care pot redeveni materii prime, RER acordă o atenţie sporită şi protejării resurselor pământului.

Orădenii care nu mai vor să irosească hârtii pot solicita companiei de salubritate să le transmită factura de salubritate exclusiv în format electronic, printr-un e-mail remis la o adresă indicată. Această opţiune poate fi activată pe site-ul operatorului, www.rervest.ro, în partea de sus a meniului, la butonul „Solicită e-Factura”. Cei care nu au încă un cont pe site-ul RER Vest trebuie să se înregistreze, folosind codul de client (notat în partea superioară a facturii), numărul unei facturi deja primite şi o adresă de e-mail validă.

Odată ce validează opţiunea de a renunţa la factura tipărită, utilizatorul va găsi, lunar, factura RER Vest în căsuţa de e-mail, putând să o plătească după cum pofteşte: la ghişeele societăţii, prin virament bancar ori, de ce nu, online. Simplu, rapid şi, mai ales, eco!