International School of Oradea este mândră să anunțe oficierea ceremoniei de deschidere a noului campus dedicat învățământului preșcolar, un moment semnificativ în evoluția noastră educațională. 

Ceremonia de deschidere a avut loc la 11.09.2023, începând cu ora 19:00, și a fost o ocazie specială pentru comunitatea noastră școlară, părinți, elevi și pentru toți cei interesați să descopere facilitățile de vârf și oportunitățile educaționale pe care ISO le oferă. 

Programul evenimentului a inclus:

- Discursuri de deschidere din partea conducerii ISO, reprezentanți „Lumina - Instituții de Învățământ” și reprezentanți ai Consiliului Județean Bihor.
- Tururi ghidate ale campusului pentru vizitatori 
- Oportunități de întâlnire cu profesorii și personalul școlii 
- Networking și cocktail de final

Reprezentanții ISO adresează sincere mulțumiri: elevilor, profesorilor și personalului, părintilor și nu în ultimul rând oaspeților din cadrul evenimentului, reprezentanți ai Consiliului Judeţean Bihor, Primăriei Oradea, Inspectoratului Școlar Județean Bihor, Fundației Lumina - Instituții de Învățământ, Casei Corpului Didactic a județului Bihor.

De asemenea, mulțumiri sunt transmise directorilor școlilor și grădinițelor din Municipiul Oradea, care au onorat cu prezența dumnealor. Le sunt transmise mulțumiri colaboratorilor: Shichida Romania, EDU TRUST, Logiscool, Ram Consult Expert, Ramada by Wyndham, precum și formatorilor de opinie din Oradea: Romandra, Cherry on the World - Travel blog, Andrea Nutas.

Campusul situat pe strada Ceyrat nr. 4B, care își va deschide porțile preșcolarilor înscriși la ISO, este compus din 3 grupe cu o capacitate de 60 de copii, o sală polifuncțională, loc de joacă modern, grădină senzorială.

Construcția întregului campus va fi finalizată în anul 2025 și va avea o capacitate totală de 580 de elevi și următoarele dotări: 29 de săli de clase, bibliotecă, sală de sport, bucătărie, sală de mese, sală de gimnastică, sală de conferință, teren de sport, cabinet de consiliere și psihologie, 2 cabinete medicale, locuri de joacă pentru fiecare etapă de studii.

Cu o vechime de peste 6 ani în Oradea, ISO se regăsește sub patronajul Lumina - Instituții de Învățământ, entitate care guvernează 11 școli și licee în România, toate acestea fiind dedicate furnizării de educație de înaltă calitate.

(advertorial)