Moment emoţionant, luni, de Ziua Pompierilor, la Ştei. Comandantul staţiei de pompieri din oraş, sublocotenentul Răzvan Fuscaş, a decis să-şi ceară iubita în căsătorie chiar în această zi de sărbătoare pentru pompierii militari.

Curtea staţiei Ştei a fost deschisă, luni, tuturor vizitatorilor, iar când iubita comandantului a intrat în unitate a zărit o întrebare importantă pe un banner de mari dimensiuni afişat pe una dintre autospecialele de intervenţie: "Vrei să fii soţia mea?".

Emoţionată, tânăra a spus "da" printre lacrimi şi a primit un inel, precum şi un buchet mare de flori. Cei doi au fost felicitaţi apoi de colegii bărbatului, care s-au şi fotografiat alături de logodnici.

"Colegul nostru, comandantul Staţiei de Pompieri Ştei, slt. Răzvan Fuscaş, a decis să-şi lege destinul de aleasa inimii sale, în Ziua care, aşa cum ne-a mărturisit, îi va fi dublă sărbătoare de-a lungul întregii vieţi: Ziua Pompierilor din România! Înarmat, de această dată, cu  un buchet de flori şi un inel de logodnă, Răzvan a făcut cel mai important pas în misiunea vieţii sale personale, surprinzându-şi iubita cu o cerere în căsătorie inedită, în cadrul Zilei Porţilor Deschise, organizată la subunitate cu ocazia Zilei Pompierilor din România. Noi, colegii, îi felicităm şi le dorim multă fericire!", a transmis, ulterior, mr. Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana.