Având în vedere faptul că s-au îndeplinit condiţiile de oprire a încălzirii, prin înregistrarea, trei zile consecutiv, a unei medii a temperaturilor exterioare, în intervalul orar 18-06, mai mari de 10° C, Electrocentrale Oradea a anunţat, joi, că „opreşte furnizarea agentului termic pentru încălzire de la punctele termice pe care le deserveşte".

Potrivit aceluiaşi comunicat, „parametrii agentului termic primar, la plecarea din centrală, se vor reduce la valorile necesare doar pentru prepararea apei calde de consum".

Pe de altă parte, Electrocentrale a anunţat că a întrerupt, tot joi, livrarea apei calde de la punctele termice 868, 869 şi cele din zona „Prima Casa", datorită unei avarii, apărută în noaptea preceentă, la conducta principală de agent termic primar care le alimentează.

"Sunt afectaţi consumatorii (inclusiv cei individuali racordaţi direct la conductele de transport) situaţi în cartierul Nufărul, în perimetrul format de străzile Nufărului, Ciheiului, Al. Haşaş, respectiv P-ţa Nucetului. Revenirea va avea loc în cursul serii zilei de vineri, 26 martie a.c., după terminarea tuturor lucrărilor de reparaţii", se spune în comunicat.