Săptămâna trecută, întâmplare bizară la o conferinţă de presă de-a ecologistului Horea Vuşcan, ţinută, după obicei, la loc cu tejghea şi udătură, într-un local de pe strada Alecsandri. Doi foşti jurnalişti rămaşi fără job după închiderea săptămânalului Spinul s-au alăturat public politicianului pentru a-şi exprima nemulţumirile, ba despre proiectul municipalităţii referitor la eutanasierea câinilor vagabonzi, ba despre cel de reabilitare a Pieţei Unirii.

Întrebaţi de ce au ales tocmai acest mod de a-şi zice păsurile, cei doi au spus că o fac în "calitate de simpli cetăţeni", deşi Bihorel, care-i cunoaşte, se cam îndoieşte de calităţile lor în general şi de cele de cetăţeni în special.

Ţinând cont că la fiecare sfârşit de săptămână sub Pasaj şi pe Alecsandri prestează ca simpli cetăţeni câteva mii de tineri, cu bere, vin şi tărie, Bihorel îi sfătuieşte pe aceştia ca atunci când pleacă de acasă să le spună părinţilor că de fapt merg la o conferinţă de presă. Unde dezbat cu seriozitate problema sponsorizării SOS Hot Dog şi a reabilităţii barurilor din Piaţa Unirii.