Aflată în cantonament lângă Salonta, echipa sătmăreană de fotbal Olimpia şi-a continuat miercuri seria jocurilor amicale susţinute în compania formaţilor bihorene.

După ce s-au duelat cu echipele din liga a II-a, FC Bihor şi Luceafărul, precum şi cu liderul la zi al clasamentului ligii a IV-a, Tricolorul Alparea, de această dată a fost rândul echipei de ligă a III-a, CF Bihorul Beiuş, să le fie adversari sătmărenilor.

Astfel, terenul sintetic al bazei sportive Liberty din Salonta a găzduit miercuri partida dintre cele două echipe de liga a III-a. La finalul partidei scorul a fost favorabil bihorenilor, care s-au impus cu scorul de 2-1, după ce la pauză conduceau cu 2-0.

Prima parte a întâlnirii, de altfel, a fost la discreţia gazdelor care au început mai bine şi şi-au creat o sumedenie de ocazii. Cei care au deschis scorul au fost beiuşenii, prin Bode, acesta punctând din faţa porţii. După o jumătate de oră de joc bihorenii şi-au mărit avantajul, graţie reuşitei lui Lupşacu, cel care a marcat din poziţia de singur cu portarul.

În actul secund vântul puternic şi frigul pătrunzător a făcut ca spectacolul să fie mai modest iar scorul a fost modificat, oaspeţii marcând în ultimul minut din penalty.

Sorin Cigan şi Pap Deac, antrenorii formaţiei Bihorul Beiuş, au folosit formula: Odobasian - Tăut, Dumitra, Florea, Cisteian - Vanca, Bode, Gavrilaş, Trip - Lupaşcu, Ţârlea. Au mai jucat: Turcan, Mihoc, Şerb, Toma, Micula, Galea, Silaghi, Mănişor, Paina.