Începe să se aprindă atmosfera în cele mai puternice campionate din Europa, iar Mozzart Bet oferă în fiecare zi cote „aprinse” pentru cele mai spectaculoase dueluri!

CFR Cluj – Universitatea Craiova (ora 21:00) cota 2.09

Campioana CFR încă așteaptă prima victorie într-o partidă oficială după revenirea lui Dan Petrescu la cârma echipei, acesta fiind învins de Botoșani în Liga 1 și de Jablonec în Conference League. Chiar dacă a remizat în ultima partidă de campionat cu Sepsi, Craiova lui Reghecampf este în creștere de formă și speră la o victorie pentru a micșora distanța din clasament față de liderii CFR.

Ultima partidă dintre cele două s-a terminat cu victoria craiovenilor la penalty-uri în Supercupa României.

Steaua – Șelimbăr (ora 18:00) cota 1.55

Chiar dacă steliștii nu au drept de promovare în prima ligă, aceștia au un parcurs foarte bun în Liga secundă, iar printr-un eventual success în partida de astăzi cu Șelimbăr pot ajunge la doar trei puncte de liderii clasamentului Petrolul. Este pentru prima data când cele două echipe se întâlnesc într-o partidă oficială.

Barcelona – Granada (ora 22:00) cota 1.33

Trupa Blaugrana se află într-o perioadă grea și managerul Ronald Koeman este în corzi după umilința cu Bayern din Liga Campionilor, în care Barcelona nu a reușit nici măcar un șut pe spațiul porții bavarezilor.

Un alt aspect pentru iubitorii de statistică este legat de performanța istorică de acum 80 de ani în care Granada reușea una dintre cele mai mari victorii din istorie, chiar în fața Barcelonei cu 6-0, iar ultimul duel jucat pe Camp Nou a fost câștigat tot de Granada.

Rubin Kazan – Zenit (ora 18:30) cota 1.75

Campioana Rusiei Zenit continuă parcursul excelent și în acest sezon, iar printr-o victorie cu Rubin Kazan își menține pentru cel puțin încă o săptămână fotoliul de lider. Trupa din Kazan cu siguranță nu este un adversary facil pentru Zenit, aceștia obținând trei victorii din ultimele 5 confruntări directe

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.

(advertorial)