Sute de motociclişti care au venit la Băile 1 Mai, la întrunirea moto "Chariots of fire", au mărşăluit demonstrativ sâmbătă prin Oradea, având ca moto "Respectă viaţa, împarte drumul". Festivalul a debutat încă de vineri, în Ştrandul cu Valuri, fiind prezenţi motociclişti din 8 ţări.

Dacă vineri seară a fost dedicată mai mult concertelor şi acomodării, ziua de sâmbătă a început cu o paradă moto prin Oradea (video), pentru ca apoi, cheful să se mute cu totul în ştrand. De altfel, acesta s-a transformat într-un platou cu muzică rock, bere şi motoare.

Între demonstraţii de măiestrie Enduro, printre jocuri şi concursuri, motocicliştii fie s-au întrecut în turatul motoarelor, fie s-au băgat la scaldă ori savurau berea şi muzica la umbră. Motociclete Suzuki, BMW, Honda, Yamaha sau Kawasaki, una mai frumoasă decât alta, au putut fi văzute aliniate la Ştrandul cu valuri.

Cheful motocicliştilor continuă sâmbătă cu concerte: Fraţii JDiERi (ora 20), RammBrand(t) (ora 21), Desperado - invitat special Dan Andrei Aldea (ora 22.30), pentru ca la miezul nopţii să se încheie cu un Erotic Dance Show - Roxy Blond. Duminică e program liber, fiind ziua în care participanţii se vor întoarce spre case.

După cum BIHOREANUL a mai scris, ediţia de anul acesta a "Chariots of fire" are şi un aspect caritabil, căci un grup de copii îngrijiţi de fundaţia "Iubeşte Copiii" vor putea gusta din plăcerea mersului pe două roţi, evident, în siguranţă. Totodată, motocicliştii vor strânge, prin donaţii, fonduri pentru această fundaţie.