Melodia "Cheeky Christmas" a româncelor de la Cheeky Girls a fost aleasă cea mai proastă melodie de Crăciun. O arată un sondaj realizat în Marea Britanie. Piesa a fost o "cascadorie publicitară" prin care cele două gemene clujence, Monica şi Gabriela Irimia, au încercat să devină populare, potrivit autorului sondajului.

Stabilite în Marea Britanie din 2002, cele două românce au devenit celebre după ce au participat la concursul Popstars din această ţară. Piesa cu care au debutat, "The Cheeky Song (Touch My Bum)", a devenit imediat un hit, fiind vândută în 1,2 milioane de exemplare.

Locul doi în topul britanic e ocupat de trupa Coldplay, cu "Christmas Lights", catalogată ca fiind o piesă bună, dar prea deprimantă pentru Crăciun, iar locul al treilea - de Cliff Richard, cu "Mistletoe and Wine", piesă considerată "expirată". Mariah Carey, cu "All I Want For Christmas Is You", a ajuns pe locul al patrulea, pe motiv că "este prea difuzată pe toate canalele în perioada Crăciunului". Pentru acelaşi motiv, The Darkness e pe locul 5, cu piesa "Christmas Time".