Chef de sfârşit de an, zilele trecute, la Sectorul Poliţiei de Frontieră Salonta, în organizarea şefului, comisarul-şef Ovidiu Gherman, care i-a invitat şi pe boşii de la Oradea, printre care şi pe mai marele comisar-şef Nicolae Iancu, boss-ul Inspectoratului Teritorial de Frontieră Oradea. Nu de alta, dar urmează reaşezări pe posturi, evaluări şi alte chestii stresante care trebuie cinstite cum se cuvine.

Paranghelia, cu mâncărică, băuturică şi lăutari, s-a ţinut la motelul La Sosta, de lângă Gepiu, locaţie retrasă dar cu meniu de fiţe, motiv pentru care Gherman a cerut ca fiecare participant să contribuie cu câte 100 de lei pentru trataţie.

Zis şi făcut. Atât doar că, după cum a aflat Bihorel, şefimea s-a cam întins cu consumaţia aşa mult, că nota de plată a depăşit cu vreo 3.000 lei suma strânsă iniţial.

Ca atare, săptămâna trecută, şeful a trecut la "executarea silită" a subalternilor, cărora le-a împărţit frăţeşte datoria rămasă şi le-a cerut s-o achite până la sfârşitul anului, ca nu cumva să rămână cu vreo problemă "de serviciu" pentru anul care vine.