Un tânăr din Toboliu a petrecut noaptea în centrul de deţinere al Poliţiei după ce a fost prins că şofa pe Şoseaua Borşului fără permis, în stare de ebrietate.

Tânărul în vârstă de 22 de ani a fost oprit, în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 3.30, pe Şoseaua Borşului de o patrulă mixtă, formată din agenţi de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea, poliţişti rutieri şi un poliţist local.

Mai mult, tânărul era la volanul unui autoturism Suzuki verde neînmatriculat, cu numere false, pe care l-ar fi furat de la unchiul său. Colac peste pupăză, maşina avea şi numere false de Spania. Şoferul a fost reţinut pentru 24 de ore.

"În cauză s-a întocmit dosar penal. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis, conducere sub influenţa alcoolului, conducerea unui autoturism neînmatriculat şi cu numere false, precum şi furt în scop de folosinţă", a precizat pentru BIHOREANUL comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.