Weekend de petrecere în comuna Sânmartin. În cadrul Zilelor Comunei, Primăria a organizat, la ştrandul cu valuri din Băile 1 Mai, prima ediţie a Festivalului apelor termale.

Sâmbătă seara, sute de localnici şi turişti din Băi s-au adunat la distracţia gratuită. Pe scena din ştrand au urcat artişti de muzică populară şi dance, aşa că oamenii au dansat pe muzica cântată de Angela Rusu, finalista X-Factor Natalia Selegean, Ionuţ Mateş cu orchestra, Veronica Nicodim, Maria Haiduc, Feciorii Bihorului, Maria Matei, Aneta Florea, Cătălin de la Oradea, Margareta Mihocaş, Florena, Sergilia Popa şi Daniela Trifa, dar şi de copiii de la Şcoala Generală din Sânmartin.

Unul din cele mai aşteptate momente a fost concertul celebrei Andreea Bălan, care, la fel ca şi dansatoarele ei, a urcat pe scena din Băile 1 Mai îmbrăcată de parcă era la carnavalul de la Rio şi accesorizată cu pene imense şi multicolore. Lângă ea a fost şi bihoreanul Petrişor Ruge, dansatorul devenit celebru după ce a participat alături de Andreea Bălan la emisiunea "Dansez pentru tine".

Distracţia în Sânmartin continuă şi duminică, artiştii invitaţi în această zi fiind Aurel Tămaş, Alex Velea, Anca Nicoleta Căuş ("Shakira de Oradea"), Ansamblul Vergelul şi alte două ansambluri folclorice, din Banat şi Serbia. Atmosfera întregului weekend este întreţinută de umoristul Radu Moş, iar finalul festivalului va fi marcat duminică seară cu un foc de artificii.