De câteva luni, afişe şi maşini inscripţionate cu "Yellowfest" au împânzit oraşul pentru a promova primul festival pus la cale de o cafenea din Oradea - Yellow Submarine.
Organizatorii speră că, timp de două zile, parcarea ERA Shopping Park se va umple cu mii de spectatori gata să petreacă.

Afiş cu vedete

Proprietarii cafenelei Yellow Submarine vor să marcheze un an de la inaugurare cu un festival-monstru. Yellowfest va avea loc pe 17 şi 18 iunie în parcarea ERA, unde vor fi amenajate o scenă, terase cu sute de locuri acoperite pentru vânzarea de bere şi mâncare, dar şi o zonă VIP. Iar invitaţii sunt dintre cei mai în vogă artişti români. Petrecerea va începe vineri, când de la ora 16 DJ-ii Oliviu & Deysa Djane, Sllash & Dope vor încălzi atmosfera, iar la ora 21 pe scenă vor urca faimoşii rapperi de la Paraziţii.

Petrecerea va continua până dimineaţa cu muzică electronică, mixată de Emil Lassaria, Liquid, Adrian Eftimie, DJ Optick, iar la after-hours, de Raoul Russu & Marika. Noaptea va fi animată şi de un show de lasere, despre care cei de la Yellow Submarine spun că nu s-a mai văzut în Oradea până acum.

Pool-party

Petrecerea va continua sâmbătă, de la ora 12, când DJ Andrew dă tonul unui retro-party. La ora 16, orădenii îşi pot pune costumele de baie, căci sunt invitaţi la o petrecere în apă. Organizatorii vor duce în parcare o piscină imensă, iar participanţii se vor putea bălăci pe ritmurile mixate de TudOtto & Gemini Bros. De la 21, va concerta Guess Who, iar distracţia va continua cu R.O.A, Şuie Paparude (evenimentul principal al serii), Gojira şi DJ Limun & DJ K-LU (afterhours). Pentru ca festivalul să fie unul "extrem", doritorii vor putea să facă bungee-jumping chiar în parcare.

Biletul de intrare pentru o zi de festival costă 25 de lei, iar pentru full-acces pe toată durata preţul se ridică la 40 de lei. Tichetele pot fi cumpărate de la cafeneaua Yellow Submarine (strada V. Alecsandri), de la Hotelul Ramada, dar şi din reţeaua de librării Diverta.