Centrul Comercial ERA Park şi-a mărit, din nou, gama de servicii. "Insuliţa" Silca, unul dintre cele mai mari branduri din lume, specializat în producţia profesionistă de chei, s-a deschis recent în centrul comercial, în zona Carrefour.

Ai nevoie de copii la cheia de la intrare, să îţi fie refăcută cheia de la o cutie cu valori sau cip-ul de la cheia de la maşină s-a stricat? Trebuie să treci pe la Silca. Chei pentru autoturisme, chei colorate, chei de artă şi chiar chei amprentă, personalizate la alegere, inclusiv cu adresa, numele firmei, cu poza căţelului preferat sau chiar cu priveliştea oraşului, dar şi accesorii, toate pot fi găsite la noua "insuliţă" din ERA Park.

Gama de chei brute Silca reprezintă una din cele mai largi, complete şi actualizate pe plan mondial, care conţine peste 60.000 de diferite chei dedicate pentru orice tip de utilizare, inclusiv pentru cutii poştale sau chiar... avioane! Iar oferta este mereu în actualizare. În fiecare zi, două noi chei sunt adăugate la catalogul de chei brute.

Noua locatie din ERA Park garantează posibilitatea de a multiplica cu uşurinţă şi precizie orice tip de cheie brută. "Programele software dedicate şi platformele web garantează partenerilor Silca accesul la cea mai mare bază de date de chei brute şi servicii exclusive online", afirmă reprezentanţii magazinului.

Vino să te convingi! 

(Advertorial)