Piesa "Zece" a fost difuzată în martie 2009, în cadrul emisiunii-concurs, cu menţiunea că îi aparţine solistului Mihai Mărgineanu, iar acum Chilian cere 300.000 de euro despăgubire de la cele două companii.

Chilian a menţionat în plângerea depusă în instanţă că "nu a fost contactat niciodată de către producătorul emisiunii menţionate, respectiv SC Media Vision SRL pentru a-i solicita consimţământul în ceea ce priveşte utilizarea operei muzicale "Zece" în cadrul emisiunii "Dansez pentru tine" şi nici în ceea ce priveşte modul de utilizare, asocierea operei cu un moment coregrafic, asocierea operei cu spoturi publicitare, intreruperea operei pentru a fi difuzat un spot publicitar etc)".

Prima înfăţişare în proces a avut loc marţi, iar artistul a declarat pentru Libertatea că este încrezător în faptul că i se va face dreptate. Asta, cu toate că i s-a sugerat să renunţe la plângere, deoarece nu are nici o şansă şi că îi va fi afectată imaginea, dacă se "ia la lupta" cu un brand atât de cunoscut şi puternic.