De când BIHOREANUL a dezvăluit întâlnirile nocturne ale prim-procurorului Parchetului Beiuş, Cosmin Pantea, cu protejata sa din Poliţie, chiar în sediul instituţiei, iar apoi i-a demascat jocuri murdare de culise, cu abuzuri şi răzbunări din interese personale, Bihorel e bombardat cu informaţii despre „afacerile” magistratului şi ale familiei sale.

Aşa a aflat, de pildă, că tatăl procurorului, Miron Pantea, care a candidat în 2008 la funcţia de primar al comunei Tărcaia şi a fost consilier local PNL până în 2012, în perioada ultimelor alegeri locale, din 2020, şi-a făcut flotant de Beiuş. Dar nu oricum și nu oriunde!

În perioada martie 2020 - martie 2021, în timp ce fiul său stătea mai tot timpul în casa părintească, în Totoreni, ca să nu facă naveta la Oradea, Pantea sr. l-a lăsat singur şi şi-a stabilit reşedinţa fix în apartamentul primarului liberal al Beiușului, Gabriel Popa, care în felul acesta şi-a mai asigurat un vot.

Deşi căutat să lămurească problema şi să spună câţi asemenea „chiriaşi” a avut la alegerile locale, edilul s-a dat la fund. N-a răspuns nici la telefon, nici la SMS şi nici măcar prin purtătorul de cuvânt al Primăriei, așa cum, de altfel, face încă de când a fost ales.

Semn că poate îl deranjează funcția...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!