E supărare mare printre pesediştii din Beiuş, după ce secretarul Consiliului Local Beiuş a făcut publică recent "condica" de prezenţă, ruşinându-i cu faptul că printre fruntaşii la chiul se numără şi o consilieră de-a lor care, însă, în acelaşi timp, îşi încasează cu tupeu indemnizaţia lunară.

Este vorba despre Sandra Gavra (foto), o tânără juristă, nimeni alta decât fiica directorului Colegiului Samuil Vulcan din municipiu, care n-a fost mai deloc la şedinţele  comisiilor de specialitate şi rar la cele din plen (şi acolo doar când întâlnirile se desfăşurau prin zoom), postând în schimb la greu pe reţelele de socializare fotografii de prin vacanţe, de la terase ori chermeze.

După cum spun cârcotaşii liberali, tânăra nu are un job stresant, deci nu poate justifica faptul că e ţintuită la muncă, motiv pentru care, ca să-şi spele oarecum ruşinea, pesediştii ar cam vrea s-o schimbe. Numai să apuce să o şi prindă la o discuţie, fie ea şi online...

UPDATE: Sandra Gavra şi-a dat demisia!

Printr-un drept la replică semnat "o tânără "cu tupeul" specific vârstei", Sandra Gavra a comunicat BIHOREANULUI că, după apariţia premiului lui Bihorel, şi-a "clarificat poziţia politică şi cea din cadrul administraţiei publice locale beiuşene", înaintându-şi demisia din Consiliul Local.

PSD-ista şi-a justificat absenţele de la şedinţele CL prin aceea că a fost sau în carantină, sau infectată cu Covid-19, participând însă online atunci când a avut posibilitatea (noiembrie şi decembrie 2020), iar îndemnizaţiile pentru lunile iunie şi iulie 2021, când a fost plecată în concediu, nu le-a încasat, spre deosebire de alţi aleşi aflaţi în concediu.

Mai jos, replica integrală: