Jucătorul formaţiei Internazionale Milano, Cristian Chivu, l-a lovit cu pumnul în figură pe Marco Rossi de la Bari, însă a cerut scuze, joi seară, la postul Sky, fotbalistului, celor care au urmărit meciul, precum şi celor două fetiţe ale lui, care "într-o zi vor vedea aceste imagini".

"E greu de explicat, mi-am pierdut luciditatea: sunt aici pentru că vreau să cer scuze lui Marco Rossi, cu fărâma de demnitate care mi-a mai rămas. Mă simt un om de rahat. Cer scuze tututor, persoanelor care au urmărit meciul şi mai ales fetiţelor mele care într-o zi vor vedea aceste imagini", a declarat Chivu, aproape în lacrimi, după meciul câştigat de Inter, scor 3-0, cu Bari, în etapa a XXIII-a a campionatului italian.

"Accept scuzele lui Cristian, pot înţelege că în timpul meciului că se întâmplă aşa ceva", i-a răspuns Marco Rossi românului.

Antrenorul formaţiei Inter Milano, Leonardo, a afirmat că nu a văzut gestul, însă Chivu i-a spus ce s-a întâmplat. "Nu se judecă un om după un astfel de gest. În teren se întâmplă multe. Îl cunoaştem pe Chivu, ştim că este un om minunat şi are dreptul la o explicaţie. Sper să nu fie suspendat prea mult", a menţionat Leonardo.

Fundaşul Marco Materazzi a declarat că românul a făcut o "tâmpenie", însă important este că şi-a cerut scuze.

Chivu putea fi eliminat în minutul 60, dar arbitrul Andrea Romeo nu a văzut când românul l-a lovit cu pumnul în figură pe Marco Rossi. Conform presei italiene, Chivu va fi suspendat în baza imaginilor TV, iar aceasta ar putea fi cuprinsă între trei şi opt etape.