Anul competiţional 2013 a început pentru karateka de la CSC Ţeţchea cu competiţia internaţională EUR&KA Banzai Arad, desfăşurată pe 23 februarie, rezultatele înregistrate fiind declarate bune de conducătorii clubului.

"Chiar după o săptămână, clubul nostru a participat la competiţia dotată cu Cupa Banatului Decathlon, aflată la prima ediţie şi care a avut loc la Timişoara, pe data de 3 martie. Delegaţia noastră a fost formată din trei sportivi, împreună cu mine. Greşelile de săptămâna trecută au fost corectate puţin după aceasta competiţie", a declarat preşedintele clubului din Ţeţchea, sensei Florin Crişan.

Astfel, bihorenii au cucerit două locuri I, două locuri II şi o poziţie a III-a.

Mălina Bogdan a cucerit prima poziţie în cadrul probei de kumite individual feminin şi locul II la kata individual feminin, fiind principala performeră.

Andreea Bogdan s-a remarcat, de asemenea, cu un loc I la kumite individual feminin şi o poziţie a III, la kata individual feminin.

În fine, dar nu neaparat cel din urmă, Adonis Crişan a ocupat şi el un loc II în cadrul probei de kumite individual masculin.

"Eforturile deplasării au fost răsplătite de rezultatele bune obţinute de sportivii noştri. Bogdan Mălina a arătat o formă bună la proba de kumite individual, deşi înainte de a concura nu era atât de hotărâtă, iar la proba de kata individual a reuşit să se claseze pe podium ocupând locul II. La proba de kata individual masculin, Crişan Adonis a reuşit să ajungă aproape de podium făcând un kata foarte bun. Tehnica şi viteza sportivilor noştri au fost regăsite şi la această competiţie. Bogdan Andreea a reuşit să câştige la o diferenţă mare de puncte faţă de adversarele ei, izbutind să câştige aurul la proba de kumite individual feminin. Crişan Adonis fiind într-o categorie mai mare la kilograme, a reuşit să obţină locul II la proba de kumite individual masculin", a mai declarat, la întoarcere, preşedintele clubului CSC Ţeţchea, sensei Florin Crişan. "Avem un an plin competiţional şi sperăm să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor".