Tinerii judoka orădeni s-au remarcat în week-end la întrecerile competiţiei de la Târgu Mureş, care au contat pentru prima ediţie a Cupei "Micul Samurai", competiţie rezervată copiilor cu vârste până în 10 ani.

Judoka orădeni, legitimaţi la LPS-CSS Liberty, pregătiţi de profesorii Olimpia Ianc, Alina Borza şi Alexandru Goncearenco, s-au descurcat admirabil, numărându-se printre protagoniştii întrecerilor, cu cele cinci medalii cucerite. "Deşi foarte tineri, judoka orădeni şi-au disputat cu ardoare şansele şi au reuşit să se numere printre protagoniştii competiţiei de la Tg. Mureş, ei adjudecându-şi cinci medalii", a declarat şi antrenorul Emil Morar.

Din cele cinci medalii, două au fost de aur, două de argint şi una de bronz.

Pe cea mai înaltă treaptă a podiumului s-au situat Adriana Barani, în cadrul categoriei 36 de kg, şi Raul Bodea, în limitele categoriei 38 kg.

Pe locul al doilea şi, implicit, în posesia medaliilor de argint au intrat: Bianca Popa, la categoria 23 kg, şi David Popa, în cadrul categoriei 26 kg.

În fine, pe locul al III-lea şi în posesia medaliei de bronz a intrat: Eduard Gyoker, în limitele categoriei 30 kg.

Chiar dacă s-au situat în afara podiumului de premiere, rezultate bune, prin locul V ocupat, au obţinut şi: Denis Borza, la 34 kg, Antoniu Raţ şi Andrei Gavraş, în cadrul categoriei 42 kg.

De precizat faptul că la competiţia de la Târgu Mureş au participat aproape 200 de sportivi, proveniţi de la 29 de cluburi sportive din întreaga ţară.