Tehnicianul naţionalei României de polo pe apă a stabilit lotul final care se va deplasa în Serbia pentru a participa la Campionatul European din Belgrad, între cei 13 jucători numărându-se cinci sportivi ai CSM Digi Oradea şi un tânăr orădean care joacă la Dinamo.

Concret, la Campionatul European de polo se vor deplasa poloiştii Tiberiu Negrean, Mihnea Chioveanu, Mihnea Gheorghe, Alex Popoviciu şi Roland Szabo, toţi de la CSM Digi Oradea, respectiv portarul orădean Marius Ţic, de la Dinamo Bucureşti.

Lotul României este completat de Dragoş Stoenescu, Cosmin Radu, Andrei Buşilă, Dimitri Goanţă, Alexandru Ghiban, Daniel Teohari şi Nicolae Oanţă.

Naţionala de polo a României este în grupă cu cele ale Italiei, Georgiei şi Germaniei. Poloiştii români vor debuta în competiţie pe 11 ianuarie împotriva formaţiei din Georgia, jucând apoi pe 13 ianuare împotriva italienilor, iar pe 15 ianuarie împotriva nemţilor.

La ediţia precedentă a Campionatului European de polo, care a avut loc în 2014, românii au încheiat competiţia pe locul opt.